Četvrtak, JUNE 21, 2018
tekstovi_logo

Fitness za sestre


Predstavljamo vam Sportsko udruženje muslimanki "Rosa" u Beču. Nalazi se u Linzer Str. 51/1+2, 14. bečki okrug (Bezirk).

Cilj našeg udruženja jeste promoviranje zdravlja žene muslimanke u skladu s islamskim prospisima.

Naročito se obraćamo pokrivenim ženama koje u svakodnevnici ne posvećuju dovoljno pažnje fizičkom kretanju, koje nemaju uslova za sportske aktivnosti, kao i onima koje naginju gojaznosti, koja je često odgovorna za kardio-vaskularne bolesti, diabetes mellitus tip 2, i dr. Također se obraćamo onim ženama, koje radi jezičkih barijera izbjegavaju javne ustanove, da u ugodnom ambijentu višejezičnog društva poboljšaju poznavanje njemačkog jezika.

Svim zainteresiranim želimo pružiti mogućnost za poboljšanje i održavanje psihofizičke forme, kao i redukciju tjelesne težine uz redovne sportske aktivnosti. Pored najpovoljnije tarife u gradu za kružni trening (Zirkeltraining) na najmodernijim hidrauličnim spravama, u pripremi su - u saradnji sa našim ljekarkama -  i programi tjelesne rekreacije, kao i zdravstveno savjetovanje o promjeni ishrane u svrsi zdravijeg načina života.

Za detaljnije informacije obratite se na broj telefona: 0680/232-14-35 ili pogledajte našu internet-stranicu www.sportstudio-rosa.at.


 

"radi ono sto je korisno za tebe" - hadis biljezi muslim

 
BarekAllahu fikum
ROSA-Sport&Wellness-Selbsthilfeverein
Linzer Str. 51/1+2
1140 Wien
0680/2321435
www.sportstudio-rosa.at


Add this page to your favorite Social Bookmarking websites
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP
Share

BUDIMO PRIJATELJI

ZA SESTRE

POSJETITE MINBER.BA