Četvrtak, Svibanj 24, 2018
tekstovi_logo

4 kilograma manje za 8 dana


banane

Sunčana dijeta: Dijeta koja ne smije trajati više od 7 dana; 4 kilograma manje za 8 dana

Počeli su pravi sunčani dani, ljeto se osjeća u vazduhu, a mi vam nudimo još jednu brzu dijetu, uz koju možete lijepo da smršate, a da se pretjerano ne trudite. I, naravno, opet je u pitanju jedna brza dijeta.

Ovo je dobro poznata dijeta čije je drugo ime – dijeta žute boje. Sunčana dijeta ne bi trebalo da traje više od osam dana. Ako je pratite pravilno, možete izgubiti i do četiri kilograma. Osnovno pravilo ove dijete je da možete koristiti samo prirodne proizvode i to žute boje.

Šta da bude na meniju
Namirnice koje možete da koristite u toku ove dijete su: agrumi, tvrdi sirevi, kajsije, dinje, banane, tikve, žute jabuke, kruške i druge namirnice žute boje.

Količina je važna
Dnevno možete pojesti do 500 grama žute hrane. Pored toga potrebno je da to uskladite sa jednim uslovom: dnevni obrok treba da sadrži najmanje četiri različite namirnice i to tako da se koriste u jednakim količinama.

I piće da je žute boje
U toku sunčane dijete možete piti vode i žutih sokova, ali treba imati na umu da je sok takođe uključen u ukupan iznos pojedene hrane.

Vježbe pomažu
Kao i svaka dijeta i ova će biti mnogo efikasnija u kombinaciji sa vježbama, jer fizička aktivnost ne samo da smanjuje težinu, već takođe pomaže da se smanji obim tijela, što je prioritet za ljude koji su na dijeti. Svakodnevna brza polučasovna šetnja sasvim je dovoljna.Add this page to your favorite Social Bookmarking websites
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP
Share

BUDIMO PRIJATELJI

ISHRANA

POSJETITE MINBER.BA