Subota, JUNE 23, 2018
tekstovi_logo

Mali Homeini sa Fakultetu islamskih nauka u Sarajevu


Resid_HafizovicRešid Hafizović, profesor na Fakultetu islamskih nauka u Sarajevu i akademik šitske akademije nauka za filozofiju iz Irana otkrio je ovih dana svoje karte. Učestvujući u dokumentarnom serijalu FTV-a „Sunniti, šiiti", Rešid Hafizović je dao nesebičan doprinos iskrivljavanju istine o ranoj historiji islama.

Nakon spomenutog serijala svima je postalo jasno da je Rešid Hafizović važan igrač za širenje šiizma u Bosni i Hercegovini. On se u serijalu FTV-a „Sunniti, šiiti" prvo predstavlja da je sunija a onda iz te pozicije, govoreći pohvalno, šiizam toplo preporučuje svim građanima BiH. Rešid Hafizović ima pravo da vjeruje u šta želi, međutim on je profesor ugledne institucije Islamske zajednice u BiH, kao takav ne smije biti misionar šiizma.

Islamska zajednica je dužna zaštiti islam i muslimane od šiitskog misionarstva. Nažalost, Rešid Hafizović nije jedini misionar šiizma u redovima Islamske zajednice.

(Saff.ba)Add this page to your favorite Social Bookmarking websites
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP
Share

BUDIMO PRIJATELJI

AKIDA