Utorak, MARCH 19, 2024
ramazanski_savjeti


moj_najdrazi

Esselamu alejkum bra?o i sestre.OKC-GRADA?AC vam predstavlja video  pod nazivom " RAMAZAN MOJ NAJDRAI GOST ", ovaj video je namijenjen optim masama tako da nismo ulazili detaljno u propise , nego smo samo spomenuli opte propise, ovim filmom smo htjeli da omilimo ramazan i post onima koji ga ne doivljavaju onako kako ga treba doivjeti iskreni vjernik, a onima kojima je tesko postiti nadam se kada pogledaju ovaj video i poslusaju intervju jednog hadzije koji posti preko 75 godina, da ?e im biti mnogo lake postiti.Molim Allaha da ovaj projekat nadje mjesta u mnogim srcima i da ga ugledamo na Sudnjem Danu kada nam najvise bude trebao.

Bilo bi nam drago da nam se javite na email Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript i da nam dadnete neke sugestije ili prijedloge. Uz sve iskrene ?estitke i elje da ovaj ramazan ispostite u zdravlju i rahatluku ekpia OKC-a Grada?ac vas iskreno selami, esselamu alejkum we rahmetullahi we berekatuhu.

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.



Add this page to your favorite Social Bookmarking websites
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP
Share

BUDIMO PRIJATELJI

RAMAZANSKI SAVJETI

POSJETITE MINBER.BA